Tekutá lepenka + asfaltový pás

Rubriky:

Reklama
Tekutá lepenka + asfaltový pás

Zatéká mi přes betonovou stěnu - bylo přerušeno betonování a nová vrstva už nebyla dostatečně tekutá a byla i nedostatečně zhutněná.
Opravil jsem tedy spoj správkovým betonem a po vyschnutí to plánuji natřít penetrací a tekutou lepenkou (koupil jsem Den Braven hydroizolace exteriér). Před zasypáním to chci zakrýt nopovou folií, ať se lepenka neseškrábne hlínou s kamením.
Plánoval jsem to ještě vše pojistit asfaltovým pásem mezi tekutou lepenku a nopovku a tady jsem se zasekl. Chtěl jsem ho natavovat horkovzdušnou pistolí na tekutou lepenku, ale teď mám strach, že pistol foukne i na tekutou lepenku a zničí ji. Říkal jsem si pak, že to nalepím bitumenovým tmelem, ale nejsem si jistý, jestli je vlastně na to vhodný. A teď váhám, jestli to vlastně není celé hloupost, přidávat na tekutou lepenku asfaltový pás.

Můžu poprosit o názor? Je tekutá hydroizolace dostatečnou alternativou k asfaltovému pásu, takže asfalt už není potřeba?

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.