Sjednocení povrchu zdí vs. difuzni odpor

Reklama
SH Stanislav Hrnčíř @stanislav.hrncir před 5 roky14.08.2018 09:45:00
Sjednocení povrchu zdí vs. difuzni odpor

Hezký den.

Pomaličku se chystám na opravu první místnosti domu. Klasická skladba plná cihla špric jádrová omítka a na ní možná trochu štuku schovaného pod patnácti vrstvami omítky. Sem tam jsou místa, které vyspravoval "odborník" takže je to hrbaté, nepěkné, z jiného složení materiálu - většinou na opravy někdo použil víc cementu v maltě, "ať to drží", což se na místě spoje projeví malinkou prasklinkou. Jde o to, že bych chtěl x vrstev barvy oškrábat a pak dvě varianty - penetrace lepidlo perlinka lepidlo penetrace a štuk. Čímž by se povrch měl zpevnit vůči těm přechodům materiálu. Nebo druhá varianta oškrábat napenetrovat a štuk. Vzhledem k tomu, že je to postarší domek, tak rozmýšlím nad lepidlovou variantou z hlediska difuzního odporu - nakolik touto sklatbou materiálu zeď zavřu , aby tpo mohlo dělat problémy.

Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.