Degradace hrubého zdiva z Ytongu

Rubriky:

Reklama
PB Petr Burda @petr.burda430 před 5 roky16.08.2018 13:53:00
Degradace hrubého zdiva z Ytongu

Dobrý den všem, mám tento dotaz. Chystám se stavět malý rodinný dům, který po dobu cca 5-6 let bude sloužit spíš pro víkendové bydlení a až následně k trvalému a jelikož budu mít hodně napjatý rozpočet, chci stavbu do finální podoby rozfázovat do několika kroků, přičemž jedním z posledních bude fasáda (ať již se zateplením, tak případně jen omítka, nebo dřevěný obklad). Tedy stavba, resp. obvodové zdivo by cca 5-6 let bylo obnaženo a vystaveno veškerým povětrnostním vlivům. Můj dotaz tedy zní, zda by po tak dlouhé době nemohlo dojít vlivem povětrnostních podmínek k degradaci zdiva a pokud ano, cca v jaké míře (zda jen drobné povrchové poškození, nebo hrozí např. vydrolování tvárnic Ytongu v řádech jednotek či desítek procent objemu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.