Ocelový překlad a venkovní žaluzie

Reklama
FP František Ptáček @frantisek.ptacek před 5 roky26.08.2018 11:48:00
Ocelový překlad a venkovní žaluzie

Dobrý den. Řeším zastínění francouzských oken. Jedno okno má 2400x2200mm a druhé 2700x2200mm. To menší je na jih a větší na jihozápad, takže do nich bude celý den prát sluníčko. Na okna je překlad z ocelových traverz, tak že je traverza, beton kterým se vyléval věnec a zase traverza. Celé to má tloušťku 300mm. Zevnitř do traverzy zedníci dolepí ytong. Myslel jsem si, že extrudovaný polystyren, ale prý je lepší tam mít ytong když i zdi jsou z ytongu. A mně se jedná o to zda mohu dát venkovní žaluzie, kdy kapsa žaluzie bude přidělána na té traverze, takže traverza nebude zateplena a já mam obavy z promrzání traverzy a posunutí rosného bodu. Mam se obávat, že to bude dělat neplechu nebo nikoliv. Děkuji za všechny názory a rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.