Cihly KMbeta

Rubriky:

Reklama
VF Vojtěch Fabián @vojtech.fabian před 5 roky04.09.2018 09:41:00
Cihly KMbeta

Dobrý den,

chci vás všechny varovat před cihlama KMBeta. Před 2 lety byla ještě kvalita OK, ale teď je to neuvěřitelný odpad. Cihly skosené 1,5 cm na cihle, špatně vypálené, 2 palety z 20 se mi normálně rozsypaly na drť, absolutní pohroma. A reklamační vyřízení? Po 4 měsících vyřízování a shánění technika od KMbety a "testování" cihlel mi napsali, že testované cihly jsou tvrdé dost a mají správné rozměry.. a že byly skosené? To neřešili. A že jsem ty cihly za ty 3 měsíce už zlikvidoval a sem tam nejakou méně zkosenou použil znamená, žer jsou OK. zedníci s tím nechtěli dělat, místo lepidla musím dávat hrubé omítky a stejně jsem nakonec musel kupoval porotherm. A od KM bety přišlo jen vysmátí, že vidí, že ty cihly byly špatné, ale že jsem měl čekat až je odvezou a přivezou druhé. Takže spoždění by bylo 4 měsíce na stavbě. To je jejich taktika. OD KMBETY ANI KAMEN NEBRAT!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.