Multibat na omitku do stareho kameno piskovco cihloveho domu

Reklama
Multibat na omitku do stareho kameno piskovco cihloveho domu

Dobry den, mam obouchane steny ve starem dome, kde je skladba kamen, piskovec, cihla, podle toho jak se ruzne v minulosti prestavovalo a co zrovna prislo pod ruku. Barak je trosku vlhci, nemam odizolovane steny, v budoucnu bude akorat drenaz. Chci udelat omitky a zednik mi nabizi moznost multibat s piskem, tak me zajima , jestli to tam muzu v klidu pouzit? Podle toho, co jsem zatim vsude mozne precetl a ruzne se poptal, je nejlepsi (zjednodušene) vapenna omitka s minimem cementu (max lopata na kolecko), aby to dychalo. U multibatu jsem zatim poradne nevycetl slozeni, akorat v jedne diskuzi jsem vycetl, ze v tom je hodne cementu...bojim se, aby h si steny zbytecne neuzavrel a za rok nemel vsude vlhky plesnivy fleky...predem dekuji za odpoved.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.