Multibat na omitku do stareho kameno piskovco cihloveho domu

Reklama
PK Pavel Kopinec @pavel.kopinec před 5 roky09.09.2018 07:16:00
Multibat na omitku do stareho kameno piskovco cihloveho domu

Dobry den, mam obouchane steny ve starem dome, kde je skladba kamen, piskovec, cihla, podle toho jak se ruzne v minulosti prestavovalo a co zrovna prislo pod ruku. Barak je trosku vlhci, nemam odizolovane steny, v budoucnu bude akorat drenaz. Chci udelat omitky a zednik mi nabizi moznost multibat s piskem, tak me zajima , jestli to tam muzu v klidu pouzit? Podle toho, co jsem zatim vsude mozne precetl a ruzne se poptal, je nejlepsi (zjednodušene) vapenna omitka s minimem cementu (max lopata na kolecko), aby to dychalo. U multibatu jsem zatim poradne nevycetl slozeni, akorat v jedne diskuzi jsem vycetl, ze v tom je hodne cementu...bojim se, aby h si steny zbytecne neuzavrel a za rok nemel vsude vlhky plesnivy fleky...predem dekuji za odpoved.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.