Ztracené bednění v žumpě

Rubriky:

Reklama
TD Tom Ducheček @tom.duchecek před 5 roky10.09.2018 20:52:00
Ztracené bednění v žumpě

Ahoj, prosim o radu. Potrebuji do zumpy o rozmerech 3 x 3 metry postavit ztracene bedneni - dve rohove zdi, ktere v rohu vytvori sachtu o rozmeru 1,5 x 1,5 metru. Do teto sachty vlozim a zasypu nadobu na tlakovou kanalizaci a do zbytku zumpy svedu destovku z okapu. Zumpu jsem odhalil, vycistil, komplet oskrabal stary gumoasfal a nyni je "jako nova" :) Nakoupil jsem v hornbachu ztracene bedneni, sirku 15/20 cm (ted presne nevim). Podlaha i steny zumpy jsou komplet stary cisty beton, takze bych tam chtel jen tvarnice vyskladat, ukotvit draty do podlahy a do zdi a pak vylit betonem. Vyska je 1,5 metru. Dava toto reseni smysl? Jakym betonem bych mel prosim tvarnice vylit? Bohuzel nemam michacku, tak bych idealne koupil nejake pytlove reseni, ktere bych smichal s vodou a vylil. Pripada mi, ze to neni tak velka a siroka zed? Az to bude hotove, jeste bych rad jak sachtu, tak zbytek zumpy na destovku pretahnul nejakou hydroizolacni sterkou, aby voda drzela a nedostala se do sachty k tlakove kanalizaci. Diky za vase postrehy :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.