zapách z kanalizace

Reklama
Martin Škoda @martin.skoda418 před 5 roky22.09.2018 18:13:00
zapách z kanalizace

Dobrý den,
postavil jsem dům a instalaterské práce mi dělala firma. Hned po nastěhování se mi za sprchovým koutem objevil mokrý flek na zdi. Nechtělo se nám nic bourat, proto jsme zkoušeli různé věci, jako je přespárovat dlažbu apod. Nakonec nám nezbylo nic jiného, než koupenu vybourat a zjistit, co se stalo. Zjistil jsem, že mi instalatér zapomněl dát gumičku mezi odpadní truby. Vše jsem zadělal, dal nový žlábek, obložil, vyspároval a koupelna mi začala smrdět. Když spláchnu, tak vidím, jak se mi houpe hladina v sifonu, ale vodu to nevycucne jen ten smrad z kanalizace vylítne ven z potrubí skrz sprchu ven do místnosti. Hledal jsem odvětrání kanalizace a toto odvětrání je až o patro výš ve druhé koupelně, ale v koupelně, kde to smrdí žádné odvětrání není. Udělali opět instalatéři chybu, když dělali spodní koupelnu a nevyvedli potrubí ven? dá se z toho ještě nějak vybruslit, abych nemusel bourat znova celou koupelnu? Předem Všem děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.