zateplenie stropu od povaledobry den. chcem sa vas spytat na vas nazor.. chcem zateplit cca 50 rocny dom,- teda strop od povale. nna nej je iba priestor na vselijake nepotrebne veci. strop sa sklada z drevenxch polgulatych brvien ulozenych vedla seba a na tom je z hora od povale taky hlineny poter. na tu podlahu - povale chcem dat tak 25cm nobasil-sklenu vatu. staci 25ka? ide o parozabranu. moc vy som ju pod tu vatu nechcel davat aby strop dychal. menej vlhkosti v izbach, a myslim, ze tie drevene brvna v strope by nehnili ako s parozabranou. tu vatu chcem dat po dlzke povale iba na miesta kde nebudem chodotit- nepochodzne-na vrch vaty paprpriepustnu tkaninu aby nepadal prach do vaty.na miesta kde budem chosom dal paorpriepustny polistiren austrotherm grEPS kombi 20cm- je paropriepustny s dierkami. aky je vas nazor na tu parozabranu, . niekto mi spomenul, ze tam ma iba tu vlnu, nepochodzne bez dosak na vrchu.v pripade ze ju tam dam, nezvysi sa velmi vlhkost v izbach a od povale nebude dychat ten dreveny strop? alebo ako to cele riesit?. dakujem za ochotu a rady