SU nechce povolit stavbu kvůli přípojky

Reklama
KT Kamila Trojancová @kamila.trojancova před 5 roky30.09.2018 09:03:00
SU nechce povolit stavbu kvůli přípojky

Dobrý den, vyřizujeme stav. povolení všechno už máme schválené, ale SU nám sdělili že nás nepřipojí kvůli ele. přípojky. Parcela svojí přípojku už má jde tudiž pouze o navýšní jističe, což mi čez schválil (mám budoucí smlouvu). Jenže SU nechápe jak jsme dosud připojení. Budka má totiž 3 uživatele s vlastníma hodinama a je na okraji pozemku souseda. Připojená je ke sloupu taktéž na pozemku souseda. K budce se jednoduše dostanu, protože je hned u mojí brány. Posílala jsem SU faktury že normálně je vše napsno na mě, ale oni chcou vyjádření od čezu s číslem mojí parcely že se jedná o navýšní (problém je totiž že je tam jinéodběrné číslo, kvůli toho že je budka umístěna na pozemku souseda), čez mi ale vyjádření nechce poslat, že si mám poslat žádost, kterou ale mám schválenou. Prosím poradte co dělat. děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.