Nosna stena preklad

Rubriky:

Reklama
JJ Juraj Janošik @juraj.janosik před 5 roky30.09.2018 12:42:00
Nosna stena preklad

Dobry den, potrebujem poradit s prekladom ? Kocka dom 80 roky ,1 poschodie, cely s kvadra siveho, potrebujem urobit nosny preklad nad okno,je to na prizemi, sirka okna cca 260x135cm, mam vyburanu nosnu stenu,samozrejme podstojkovanu,aj z vnutra aj z vonka- su tam vypustene icka po byvalom balkone... deka je zelezobeton Ička 120 beton,mam uz domurovanu stenu z tehly porotherm 30pd - duta tehla ,stena bola vybrata az pod deku, medzi novou stenou a dekou je cca 25cm medzera, ako riesit preklad,aby ho to vrchne poschodie neprehlo? 1.varianta je ,na tehlu urobit roznasaci prah, potom tam dat I nosnik alebo nosnik H,a zaliat ho betonom kolko sa bude dat, a medzeru medzi novym nosnikom a dekou domurovat, 2.varianta, na tehlu roznasaci prah, nosnik I natlacit az pod deku a tak to zabetonovat, pripadne zvarit dve profily U vedla seba do medzeri medzi ne dat tehlu, alebo ytong a tie Učka potom oblepit so styrodurom, ako to riesit? aky profil by bol najlepsi na preklad I,U ,HEA,HEB, a akej vysky minimalne?vdaka za pomoc

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.