Kovové hluky v kotli Gasex 28

Kovové hluky v kotli Gasex 28

Dobrý den pane Stoll, prosím o radu, mám plynový kotel Gasex 28, který při zahřátí začne vydávat kovové zvuky, vibrace jdou až do radiátorů. Tento jev je u tohoto kotle poprvé, můžete mi, prosím, poradit, co to způsobuje a jak se těchto potíží zbavit? Předem děkuji,

Dobrý den pane Stoll, dochází k tomu při teplotě cca. 60 stupňů, až je kotel zahřátý, jestli mám čerpadlo v pořádku nevím ani nevím, jestli je kotel zavzdušněný, budu muset tedy zavolat nějakého servisáka. Když kotel sepne a je ještě studený, tak to nedělá, jak píši víše, je to cca. po 45 minutách, až teplota na kotli vystoupne cca. na těch 60. Jen jsem dopustila vodu před letošním nastartováním, jinak žádný problém nebyl, až na tu rezonanci - jsem ženská, technický antitalent, aby připomíná mi to trošku jako když máte u auta ohoblovaný obložení a jde kov na kov, tak prosím o radu, předem děkuji, Eva W.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.