Atmos, nízká teplota vody

Atmos, nízká teplota vody

Zdravím, řeším problém. Odešel mi Viadrus a tak jsem na rychlo koupil jetý Atmos. Předělal jsem na rychlo napojení na kotel a zbytek nechal jak bylo na Viadrusu a kotel nefunguje jak má. Příložný termostat na čerpadlo jsem zkoušel nastavovat od 60ti do 75°. Kotel vystoupá na 80-90° a jak sepne čerpadlo a nažene teplou vodu do ESBE, který se otevře a jak to začne cirkulovat, tak teplota kotle klesne cca na 60° a vypne čerpadlo, pak se kotel zase za dobu vysápe na teplotu, kdy sepne termostat a takhle se to pořád opakuje, když ce voda po xy těchto cyklech stabilizuje, tak stejně kotel nejede na víc jak 70° a voda je podle budíku na 50-60°. Může tohle zapojení vůbec s Atmosem fungovat, pokud ano tak za jakých podmínek ? Napadlo mě vyměnit termostat v ESBE za 72°. Zkoušel jsem i nastavit minimální průtok na čerpadle a přiškrcovat ventil za čerpadlem, ale nic co by pomohlo to nepřineslo. Moc děkuji za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

41 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.