Netatmo hlavice a centralni topeni

Netatmo hlavice a centralni topeni

Dobry den,

chtel bych se zeptat zkusenejsich na radu k topeni.

Situace: Bydlim v baraku kde mame centralni topeni. Aktualne jsem si dal vsude na radioatory termostaticke hlavice od Netatmo. Nicmene stale je privod teple vody do topleni ovladan pres termostat Meibes rev 3 http://www.meibes.cz/patrove-rozdelovace… ktery otevira ventil pro teplou vodu na chodbe.

Ale pokud se nezapne na termostatu aby se zacalo topit tak se nepusti tepla voda a chytre hlavice muzou ukazovat 23 stupnu a nic z toho.

Dotazy:
- Pokud bych chtel aby vse resilo Netatmo ventily, tak pan ze spravy baraku mi rekl, ze mam odpojit ventil co spina pousteni teple vody do topeni a do bytu (umisteno na chodbe) a kdyz budu chtit topit v nejake mistnosti tak pry jen staci zvolit teplotu na Netatmu a hotovo. Ale nevim jestli je to spravna cesta a zdali se takovy postup neprodrazi.

- Pripadne bych tam ventil nechal a na Termostatu nacvakal manualne treba 23 stupnu a pak zbytek nechal na Netatmo ventilech. A na jare zase vratil teplotu termostatu na automatu. Opet nejsem si jisty jestli je to spravny postup a zdali zbytecne se to neprodrazi.

- Mam na termostatu "manuální ON/OFF cirkulace TV", omlouvam se za neznalost, ale hledal jsem co to je a asi spatne. Takze co to je a mam to mit zapnute?

Budu vdecny za jakekkoliv tipy a rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.