Revize plynového kotle

Rubriky:

Reklama
KH Kristýna Hurytová @kristyna.hurytova před 5 roky26.10.2018 20:46:00
Revize plynového kotle

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nerozumí revizím plynových kotlů. V nájemní smlouvě máme uvedeno, že každý rok musíme do konce října provést revizi kotle. Minulý týden u nás byl revizní technik a ve zprávě máme uvedeno mnoho nedostatků a konečné vyjádření, že kotel je za hranicí životnosti, provoz je nebezpečný a kotel nemáme používat! Naskenovali jsme proto revizní zprávu majiteli bytu, který nám ho pronajímá, načež nám bylo sděleno, že rozhodně v blízké době nehodlá kotel měnit. Když jsme mu sdělili, že se bojíme kotel používat, aby se nestala nějaká havárie (popravdě nevím, co takový kotel může způsobit), majitel bytu nám řekl, že se vůbec nemusíme bát, že to nemůže nic udělat. Proto by nás zajímalo, zda měl v tomto směru pravdu nebo může být používání plynového kotle i přes katastrofální stav nějak nebezpečný?

Předem děkuji za jakékoli názory a připomínky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.