Jak co nejefektivněji vysušit podlahu před pokládkou PVC?

Rubriky:

Reklama
PH Přemysl Halabica @premysl.halabica před 5 roky09.11.2018 20:16:00
Jak co nejefektivněji vysušit podlahu před pokládkou PVC?

Dobrý večer,
pokud to nepatří přímo sem tak se předem omlouvám, ale je tomu přesně týden co jsme vylili nivelační stěrku UZIN 145 ve vrstvě cca 3-4mm na ploše cca 100m2 na vysátou a napenetrovanou podlahu - podlaha pod nivelačkou byla vylita koncem Dubna a byl to CEMFLOW - pod tím vším je 2*6 EPS + separační fólie a elektrické topné kabely - je tomu cca 2 dny co začínám topit a dodržuji to co jsem se dočetl na různých stránkách... první zátop max o 5° vetší než byla teplota podlahy ( regulaci jsem zvolil dle čidla podlahy ) + každý další den přidávám +2° - momentálně jsem skoro na nějakých 23° - chci pokračovat na cca 26-27°a pak skokově snížit o 10° - tak jsem to vyčetl.... ovšem já se spíše chci zeptat jak co nejefektivněji dosáhnout vysušení podlahy, aby se mohlo pokládat PVC? topit a mít mikroventilaci nonstop? anebo topit a cca 3x denně nárazově pořádně vyvětrat v celém domku? vlhkost na obyčejném teploměru co mám na podlaze se pohybuje okolo 63-67% při teplotě cca 21,3 co ukazujou měřáky...
děkuji P.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.