rekonstrukce vytápění

Rubriky:

PH Petr Holaň @petr.holan925 před 5 roky18.11.2018 18:12:00
rekonstrukce vytápění

Dobrý den.
Zkusím popsat svou situaci. Máme cca 4 roky starý, dvoupatrový dům. Garáž si přestavěla žena na provozovnu.
Dům jsme stavěli svépomocí, cihla heluz 36, zateplen 15 cm polišem. Střecha zateplena 36 cm vatou. Ano, přiznávám chybu ve zvoleném systému vytápění, i když někdy to není úplně špatné. Máme elektrokotel (to je v pohodě). Podlahovku v koupelnách a vstupní chodbě. JInak radiátory. Dole krbovou vložku. Krbová vložka a topení dřevem i občas nevadí a opravdu nám to krásně vytopí. Na jaře, podzim .. super. Radiátory v horních patrech také nevadí. Ale chybí mi v obývacím pokoji, který je propojen s kuchyní. V tuto chvíli tady máme plovoucí podlahu, kterou nám ale demolují malé děti, takže uvažujeme, že časem vyměníme za vinyl. Dát pod to nějaké ty topné rohože? Nebo bourat betonovou podlahu a rozšířit stávající podlahové - vodní topení?
Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.