Zažehlení dlažby BEST Olympia

Reklama
LM Luděk Maroušek @ludek.marousek před 5 roky19.11.2018 14:59:00
Zažehlení dlažby BEST Olympia

Dobrý den,
v technickém listu dlažby Best Olympia se píše, že po položení dlažby se tato nehutní vibrační deskou, ale pouze gumovou palicí přes prkno. Současně ale uvádějí, že jde o dlažbu pro povrchy, kde je z důvodu malé spáry požadavek na hladný a rovný povrch (např. cyklostezky). A už vidím, jak někdo mlátí x km cyklostezky palicí... :-)

Otázka tedy není, zda se držet nebo nedržet návodu a udělat si to stejně po svém, ale zda někdo nemáte zkušenost konkrétně s touto dlažbou, případně zda jste to někdo nerisknul a vibrační deskou nezažehlil. Jde o skladbu relativně dlouhých a úzkých kamenů (65x16 cm a 48x11cm) i když ve výšce 8cm a to bude asi ten důvod, proč by se nemělo vibrovat, aby tyto dlouhé kameny nepraskly. Případně pokud někdo máte zkušenost s jiným výrobcem, kde jsou hubené dlouhé prvky, budu rád za konkrétní zkušenost.

Díky moc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.