Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím, koupil jsem si velmi výhodně dvě split klimatizace TCL a potřeboval bych je zprovoznit. Když hledám Googlem firmy, které se tváří jako montážní, nakonec každá jen vnucuje svou klimatizaci a z montáže není nic. Nemáte někdo nějaký tip Praha nebo Praha Západ? Nebráním se celé instalaci, ale jsem schopen udělat si příp. prostup i uchycení i sám. Sada TCL je naprosto kompletní, naplněná, s izolovanými zakončenými Cu trubkami 5 m i odpadovým potrubím na kondenzát, a držákem na vnější jednotku. Nechci ale začít bez konzultace, kam to přesně umístit, aby se pak technik nechytal případně za hlavu...
Máte nějaký kontakt na toho instalatéra, jsem z okolí a taky bych potřeboval zprovoznit zařízení
před rokem
Já vidím problém sehnat montáž především v tom, že je vždycky snadnější "hokynařit", než pracovat. Někdo má…
před 6 roky
Ja som tiež kupil v Hornbachu klimu Cool Expert 3,2kW delenu za 435€. Je to komplet Sinclair vnutrajsok len pod inym…
před 6 roky
23 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení