HALIMEDES a.s.

Reklama
LJ Luboš Jiskra @lubos.jiskra před 5 roky22.11.2018 19:14:00
HALIMEDES a.s.

Dobrý den,

odebírám plyn od společnosti Halimedes dle Ceníku Standard. V kalkulátoru je u této společnosti nově také ceník Listopad 2018, s platností od 11.10.2018. Tento ceník jsem ale nenašel na jejich webu plynule.cz, nemám ho ani ve svém zákaznickém portále na tomto webu a ani společnost Halimedes mě nijak neinformovala o tom, že by od listopadu zdražovala plyn. Přitom ve Vašem kalkulátoru je v Ceníku Listopad 2018 cena za komoditu i paušál za odběrné místo mnohem vyšší, než v Ceníku Standart.
Protože po tomto ceníku pátrám, vznesl jsem emailem na společnost Halimedes dotaz, zda-li takový ceník existuje, pokud ano, jestli bude zveřejněn a ptám se jich, jestli se Ceník Listopad 2018, tedy zdražení komoditní složky ceny plynu, týká také mě.
Můj dotaz ale zůstává již třetí den bez odpovědi.
Poraďte, jak se mám dále zachovat. Jsem vlastně v situaci, že si nemohu být jistý, za jakou cenu kupuji od dodavatele plyn. V případě, že mi dodavatel zvýšil cenu, a byl bych si tím jist, mám dle zákona možnost odstoupit od smlouvy. Ale já to nevím, nejsem si jistý.
Abych potom v září 2019, při vyúčtování nebyl nemile překvapen.
Halimedes zatím nekomunikuje. Co dělat?
Uctivě děkuji za odpověď. Luboš Jiskra.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.