Vypinani kotle

Vypinani kotle

Dobrý den,

Chtěl bych Vás požádat o radu. Mám plynový kotel Dakon DUA, který má průtokový ohřev vody. V posledních dnech, kdy se ochladilo jsem si všiml, že při puštění teplé vody se kotel stále zapíná a vypíná. Dochází tedy k tomu, že teplá voda neteče kontinuálně, ale s přerušováním chladnější vodou.

Šel jsem tedy po možných příčinách a došel jsem k závěru, že se změnila vlastně jen venkovní teplota. Kotel mám umístěný v původním špajzu (foto 1), kde jsou dva větrací průduchy (foto 2, 3). Když jsem tyto průduchy provizorně zacpal a kotel opět zkoušel, problém nebyl. Na vině tedy bude nízká teplota.

Nevíte o správném řešení, abych měl přísun vzduchu pro kotel a zároveň nebyla příliš nízká teplota a nedocházelo k výše zmíněnému problému?

Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.