Izolace hlavního přívodu vody i šachty

Reklama
LM Lukáš Maťa @lukas.mata před 5 roky02.12.2018 12:34:00
Izolace hlavního přívodu vody i šachty

Dobrý den....
Potřeboval bych se poradit s izolaci hlavního privodu vody v zemi.
Posílám i fotky pro lepší představu. Jedná se mně o ten hlavní přívod vody, který je na fotce a na druhé už je dosypaný pískem a hlínou je to asi kolem 20-30 cm jak je vidět na fotce.... Jde mi o to že nad tímto už bude jen asi 10cm - 20cm hlíny a pak bude nad tím podklad celý nájezdu.... Asi kolem 25cm štěrku pak jemný štěrk a zámkovka skladba asi kolem 40cm... Teď momentálně před zimou to však mám jen tak jak je to na fotce zakryty plus asi 10cm hlíny a na tom štěrk 20cm...dotaz zni stačí to jako izolace před zamrznutím? Ještě mě napadlo jestli by pomohlo to odkrýt zpět jak je vidět na fotce na první ten zasyp díry a položit přes to např extrudovany polystyren kvůli pevnosti 40mm tlustý v celé plotně hned od šachty a pak to zadypat hlínou na to zhruba těch 20cm a na to štěrk těch 20cm... Pomůžu tím polystyrenem tomu proti zamrznutí.?

Pak druhy dotaz ta šachta jak je vidět z půlky odkryta bude kolem ní jen postavena opěrná zidka pro. nájezd zhruba šíře 40cm přemýšlel jsem že bych koupil polystyren 100mm silný a oblepit bych ji prvně proti mrazovou nizkoexpanzni pěnou a pak to obestavil opernou zidkou jestli mne to pomůže proti promrzani do šachty a zároveň že bych udělal z polystyrenu krabičku kterou bych ještě přímo v šachtě postavil přes vodoměry na dno...

Děkuji moc za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.