Vynechani parozabrany

Rubriky:

Reklama
PT pavel tweety @pavel.tweety před 5 roky10.12.2018 20:03:00
Vynechani parozabrany

dravím všechny.Cca pred rokem jsem zateploval podkroví.Skladba od spodu SdK,rastr,mezera cca 7cm,vata mezi krokvemi 140mm,prkna s mezerami,difuzni folie,late a palene tasky odvetravane.Kdyz mi sadrokartonar delal sadros tak rekl ze nemusi byt nainstalovana folie z duvodu toho ze je mezi sadrosem a vatou mezera na větrání. No uz ted jsem zjistil ze je to spatne a musi sadros pryc( i kdyz do ted zadny kondenzat nevytekl a vata sucha zatim)..otazka zní=muzu napravit takto?tasky,late,prkna s mezerami,difuzni folie,vata mezi krokve 140mm,dreveny rost 6cm vypleneny vatou,parozabrana napojena na zdi a dřevěný rost,6cm mezera kvuli bodovkam,rastr,SDK,je to dobře??Pod klestinami si nemuzu s místem moc vyskakovat tudiz bude stačit tloustka izolace 20cm?Nebude se srazet kondenzat mezi vatou a parozabranou kvuli male tloustce vaty za predpokladu správného napojeni parozabrany?Dekuji vsem za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.