Prikryti izolace ze skelne vaty na pude

Rubriky:

Reklama
YB Yclept Bladia @yclept.bladia před 5 roky10.12.2018 20:19:00
Prikryti izolace ze skelne vaty na pude

Dobry den.

Barak vlastnime od letosniho jara. Jedna se o 30 let stary, dvougeneracni domek, podkrovi bylo prestaveno na obyvatelne pozdeji, v roce 2012. Nad podkrovim je jeste pochozi puda. Na stropu (pudni podlaha) je nejprve parotesna folie, pote polozena izolace. Na izolaci nicmene uz nic neni. O tuto vec mi jde: cela strecha byla stavena kdysi, jeste bez kontaktni membrany pod taskami.

Dnes byl velky vitr s kroupami a snehem, a ja obcas slysel klepani na pudni dvirka. Byl jsem se tam podivat a sem tam byly napadane kroupy. To samotne by asi problem nebyl, kdyby ovsem po cele plose pudni podlahy nebyla polozena skelna vata, na jejiz povrch se kroupy dostaly take. Puda je odvetravana dobre, takze pripadna vlhkost nema problem odejit ven, ale nevim, zda ma na izolaci sem tam nejaka kroupa nebo vlocka vubec neco delat.

Dotaz tedy zni: cim mam pokryt holou izolaci? Muzu pouzit normalni kontaktni membranu? Pro lepsi prehled prikladam jedno foto. Izolace je sem tam potrhana a dost zaprasena. Asi o duvod vic ze by na ni neco melo byt.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.