Zateplení stěny mezi domem a garáží

Rubriky:

Reklama
Zateplení stěny mezi domem a garáží

Ahoj,

dodělávám interiér garáže a nyní řeším zateplení. Teď jsem dal16cm vaty mezi krokve. V garáži, která je vytápěná plánuji udělat SDK podhled a nad rošt bych dal 6cm vaty, které mi balík zbyl tak bych zbytek ještě dokoupil.
Chci se zeptat zda má smysl zateplit zeď mezi garáží a domem v místě mezi střechou a SDK podhledem. jedná se odhadem o nějakých 10m2. Nejjednodušší by bylo nalepit na stěnu polystyren na montážní pěnu popř. trochu lepidla a nechat to být. Myslím že v tomto prostoru by to mohlo být ok. Ale přesto má to vůbec smysl, když už jsem dal nějakou izolaci mezi krokve? Garáž není po celé délce domu a dům je po obvodu zateplen jako celek i s garáží. Je tam teda jen 5cm polystyrenu, ale co už nadělám....
Případně když už dělat jakou tlouštku polystyrenu zvolit? Stačí 8cm?

Díky za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.