Změna dodavatele elektřiny

Reklama
RZ Radek Zajiček @radek.zajicek před 5 roky19.12.2018 16:44:00
Změna dodavatele elektřiny

Dnes jsem se rozhodl, ze zmenim dodavatele elektriny. Chci odstoupit od smlouvy na zakladě toho, ze mi soucasny dodavatel zvedl cenu. Ptal jsem se na jejich infolince, zda si mohu urcit datum, ke kteremu chci smlouvu ukoncit. Tam mi rekli, ze smlouva mi bude automaticky ukoncena k 31.12.2018. Podle me mi lhali. Protoze na co by byl tento zakon, ktery umoznuje odstoupit od smlouvy v dusledku navyseni cen, kdyz nove ceniky jsou zname na pocatku prosince a novou dodavku mi muj zvoleny novy dodavatel nebude schopny v tak kratkem case zajistit? Myslim si, ze pokud se rozhodnu ukoncit ted, mam pravo si zvolit, ze zmena nastane napr. od 31.1.2019. nebo i od 28.2.2019? Myslim si to tak dobre, nebo maji pravdu oni a smlouva se soucasnym dodavatelem automaticky skonci k 31.12.2018?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.