YouTube - Nástroj na čištění kotle…
Bezprašné čištění výměníku EkoScroll Alfa, potažmo V7. Prototyp z roku 2017 pracuje třetí topnou sezonu. Více informací: https://www.elmatec.cz/product/cisti...
zdravím,
rád bych požádal o radu s nastavením kotle ekoscroll alfa.
mám kotel první sezónu a víceméně spokojenost, jen čištění se mě zdá moc časté. po 5 dnech od vyčištění je výměník silně zanesen viz foto.
nastavení mám: podavač 27s pauza, 33s práce, ventilátor 35% dále mám regulaci tahu komínu nastavenou na 15 pa.
děkuji Malý
TAK ten plamen je hodně roztrhaný ........ na 8,5m komín pr. 200mm bych rozhodně regulátor tahu namontoval - resp. ho…
před 2 roky
Dobrý den foto plamene nahravám a opravdu děkuji za snahu poradit. Tohle je ted cca po 15minut rezimu prace.
před 2 roky
Zdravím panové, děkuji moc oběma za rady, teď o víkendu bude čas zkoušet měnit nastavení tak uvidíme... jinak teplotu…
před 2 roky
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení