Únik tlaku po připojení nového radiátoru

Únik tlaku po připojení nového radiátoru

Dobrý den,
nastal problém, když jsem nainstaloval deskový radiátor do místnosti, kde byly jen propojené trubky hadicí po demontáži starého radiátoru. Před instalací vše fungovalo v pořádku. Ale když jsem nainstaloval nový radiátor místo hadice, která spojovala přívodní a vývodní trubku ze starého radiátoru, tak se začal rychle ztrácet tlak. Za 2 hodiny se prakticky vypustila voda někam do neznáma a musíme tak dopouštět každé 2-3 hodiny. Žádné úniky ze šroubení nebo radiátoru jsem nezaznamenal. Všechny radiátory v okruhu jsou odvzdušněné, ale u jednoho stálého radiátoru v jiné místnosti jde slyšet, jak jsou někde vzduchové bubliny nebo něco podobného i když je odvzdušněn. Dělá to jen, když sepne kotel. Nový radiátor nebublá. Kotel je plynový kondenzační, všechny radiátory v rodinném domě deskové. Neporadili byste mi prosím, proč po instalaci nového radiátoru klesá tlak, i když to před tím nedělalo ? Dejte vědět, pokud je potřeba víc detailů.
Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.