Přetápění hořák SUN P7

Rubriky:

Reklama
MD Miroslav Doubrava @miroslav.doubrava před 5 roky05.01.2019 15:44:00
Přetápění hořák SUN P7

Dobrý den, prosím o radu, vlastník kotel Ferroli s hořákem SUN P7, kotel využívám již cca 5 let, nastavení používám cca 4 roky stejné a vše běželo bez problému. Topím kombinovaně ( do cca vánoc tuhá paliva ), po vánocích přepínám peletky. Využívám prostorový termostat. Na kotli mám nastavenou provozní teplotu 80 stupňů. Nastavený kotel mám na 2. výkonostní stupen a když kotel dosáhne teplotu 80 stupňů, tak beží dál a zastaví se cca na 95 stupňů, ale jen díky tomu, že vypne prostorový termostat aby kotel netopil. Předchozí sezony mi to fungovalo tak, že když kotel natopil 80 stupnu přepnul se na vykonostní stupen 1. a teplotu držel a nepřesáhl. Na teplotním čidle, který se zastrkává do kotle není nic patrné ( je to jen drát s měděnou koncovkou ). Prosím jen o radu zda mám začít tím, že čidlo objednám a vyměním, nebo ho nahřeju do velke teploty a uvidim zda bude kotel reagovat, a nebo pokud máte nebo jste měl nekdo podobným problém poprosím o Váš názor.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.