elektrokotol Raja (Rejnok) 24kW

Reklama
AM Anton Mrázek @anton.mrazek před 5 roky12.01.2019 15:18:00
elektrokotol Raja (Rejnok) 24kW

Dobrý deň,
poradí mi, prosím, niekto? Zas mi vypadol kotol - máme na chalupe ten starší typ, čo má pod budíkom s teplotou a tlakom vody taký otočný termostat, na ktorom sa vlastne pridáva teplota. Teraz sme ho dlhšie nepoužívali, neviem či sa niečo zaseklo, ale vôbec nereaguje na otočenie termostatu - predtým bolo vždy počuť také cvaknutie, kedy otočenie kolieska termostatu prekročilo teplotu, ktorá práve bola v miestnosti, kde kotol visí, rozsvietilo sa jedno alebo dve svetielka podľa toho, koľko telies bolo pripnutých a červené svetielka oznámili, že telesá hrejú. A teraz NIČ! Ani šťuk!. Už som to raz mal, ktosi mi poradil a aj som to dokázal spojazdniť, ibaže to už bolo tak dávno a zabudol som čo to potrebovalo. Vie mi niekto poradiť? Ďakujem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.