Denni spotreba kWh v novostavbe?

Rubriky:

Reklama
PH Přemysl Halabica @premysl.halabica před 5 roky17.01.2019 08:37:00
Denni spotreba kWh v novostavbe?

Dobrý den, rád bych s vámi chtěl zkonzultovat svou denní spotřebu v novostavbě rodinného domu... podotýkám že zatím nebydlím a pouze vytápím na zhruba 17 stupňů to znamená do podlahového topení zatím pouštím cca 22 stupňů ...všude jsou elektrické topné kabely podotýkám že se snažím dvakrát denně větrat protože když přijdu je zde vlhkost cca 70% po desetiminutovém větrání spadne na 50.

Podlahu mám zateplenou 12 cm polystyrenu zdivo Ytong 30cm a polystyren 20cm ve stropě 20 cm vaty a půda zateplená 16 cm vaty

Podlahová plocha cca 140 m2... momentálně se denní spotřeba pohybuje při venkovní teplotě okolo dvou stupňů a v baráku teda 17 okolo 60kwh denně ..zdá se mi toho docela dost ale možná že je to v normě?
tepelná ztráta vypočtená je 6,5kw Děkuji vám za reakce

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

117 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.