Danfoss Link - jak vypnout temperaci?Dobrý den, pořídil jsem sadu Danfoss Link na horskou chalupu pro možnost vzdáleného ovládání (startovací sada s 3 hlavicemi + další 3 hlavice + BR kotlové relé). Topím eletrokotlem do radiátorů.
Bohužel jsem z návodu před koupí nepochopil, že systém nejde uplně vypnout - při vypnutí temperuje min na 4 stupně, což je pro mě nevhodné. Doposud jsem systém ovládal GSM spínačem Exeo, které systém umí úplně vypnout, upgrade měl spočívat v IP ovládání a především dopřednopu regulaci jednotlivých místností - topím jen místnosti které budu využívat. Jako jediné řešení mi vychází instalovat před kotlové relé IP zásuvku, kterou budu vzdálěně spínat. Pod 4st. pak hlavice vyžádají od centrální jednotky sepnutí kotle, ale ta se na relé nedovolá. Po nahození zásuvky předpokládám že se spojí s centr. jednotkou a začne příkazy přijímat. Otázka zda mě aplikace od Danfoss nebude bombardovat alarmama - nemá někdo vyzkoušený výpadek relé? Trošku kočkopes, těch zařízení je víc než bych chtěl ale lepší řešení mě nenapadá - Nebo? :)