Povinnost vetrat mistnost s HUP v bytovem dome.

Rubriky:

Reklama
KK Karel Krbec @karel.krbec před 5 roky26.01.2019 11:36:00
Povinnost vetrat mistnost s HUP v bytovem dome.

Dobry den, mam dotaz na tema, ktere mi ztrpcuje zivot v zime.

Bydlim v bytovem dome, ktery ma i rozvod plynu pro domaci spotrebice. Topeni je reseno centralnim vytapenim. Jde o dum z cca 60let.

Vedeni spolku udajne objevilo nove narizeni, krere pozaduje, aby mistnost, kde je hlavni uzaver plynu pro dum byla trvale vetrana.

Bohuzel je touto mistnosti spolecna susarna, ktera je pod mym bytem. Vysledkem teto prevence bezpecnosti je to, ze v susarne je pouze o cca 2-5 stupnu vice nez venku a jako susarna se neda pouzivat. Muj byt lezici primo nad ni ma ledove podlahy (pres koeficient prizemniho bytu protopim znacnou sumu) a v rohu mistnosti vznika tepelny most a vlhne. Valka o zatepleni je nadlouho.

Muze mi, prosim, dat nekdo odkaz na narizeni, ktere toto vyzaduje, pripadne jestli neobsahuje dolozky/vyjimky pro stare stavby?
Mate, prosim nejdo zkusenosti s resenim podobne vznikle situace?

Diky
Karel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.