Izolace spodní stavby (proti vodě a radonu) v místech prostupů

Rubriky:

Reklama
JS Jan Sládek @jan.sladek před 5 roky28.01.2019 11:05:00
Izolace spodní stavby (proti vodě a radonu) v místech prostupů

Dobrý den,

Potřeboval bych se s Vámi poradit, jak v místě, kde jsou prostupy v základové desce, provést izolaci proti vodě a radonu. Izolaci mám navrženou ve dvou vrstvách (1. vrstva Glastek Special mineral/RADONELAST, 2. vrstva BITUBITAGIT PE IZOCHRAN).

Řešení v místech prostupu KG trubek (odpady) mi je celkem jasné a našel jsem i pár návodů. Co mi není jasné, tak je řešení izolace v místě, kde mám v základové desce 3-4 kopoflexové chráničky hned u sebe a budou tvořit jakýsi "trs". Můžu se zeptat, jak jste postupovali a případně mi poradit, jak účinně provést izolaci?

Krátký postup, jak provést izolaci, mám uvedený v technické zprávě, ale přiznám se, že jsem se takovým postupem ještě nesetkal. Pro představu přikládám do přílohy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.