Vodoprávní úřad nechce povolit žumpu

Reklama
MS Miroslav Sedláček @miroslav.sedlacek před 5 roky16.02.2019 21:15:00
Vodoprávní úřad nechce povolit žumpu

Dobrý den prosím o radu jak mám postupovat proti vodopravnímu úřadu.V lednu 2018 byla městem Roudnice nad Labem územním rozhodnutím povoleno stavět rekrekreační domky do 100 m2 ve čtvrti na Krásných Horách,kde není městská kanalizace.Už rok se pokouším získat stavební povolení,investoval jsme do projektu nemalé peníze,ale vždy vyhořím na vodoprávním úřadu.Nejdřív mi nepovolil ČOV což bych mohl pochopit tak jsem jim navrhl žumpu,tu mi také zamítli.Úřednice mi dokonce řekla,že prý ví kam budu odpadní vody vypouštět...do pole.Nechápu jak mě mohou trestat když jsem ještě nic nespáchal.Po argumentaci ,že si na ní budu ztěžovat na krajském úřadě mi od ní bylo řečeno,že ji stejně neobejdu.Už nevím jak dál?Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.