změna rozvodu tepla

změna rozvodu tepla

Dobrý den, mám starý dům. Postupně opravujeme a teď je na řadě topení díky jiné stavební úpravě. Dotaz je obsáhlí:vedení od kotle skrze zeď pak T kus, pravá větev jde přez 2 místnosti a na konci chci prodloužit pod další okno a přidat radiátor, je to problém? Levá větev překonává futra vrchem, skrze zeď a pak dolů po celém obvodu místnosti kde jde opět skrze zeď k radiátoru do koupelny a do chodby. Po cestě je ještě jeden radiátor který bude měněn za sloukový kvůli stavební úpravě. Tato cesta po obvodu místnosti se mně zdá zbytečná jde to ke koupelně totiž kratší cestou ale vrchem a pak dolů. Jde mě o to zda se tim nějak změní tlaky a bude voda dále cyrkulovat jak má pokud cestu zkrátim a první radiátor bude na odbočce? Díky za odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.