Injektaz palenych a nepalenych cihel

Reklama
RH Roman Herot @roman.herot před 5 roky19.02.2019 19:06:00
Injektaz palenych a nepalenych cihel

Zdravim borci, resim rekonstrukci stareho domu, kde cast je z palenych a cast z nepalenych cihel. Pulka domu je podrezana, ale vnitrni zdi a cast venkovnich neni. Zaklady jsou kamenne, ale cihla zacina uz pod urovni zeminy (jil) a na nekterych mistech vzlina vlhkost i se solnymi vykvety. Takze bych rad nainjektoval. Ted je otazka cim, protoze na netu jsem nasel nekolik pripravku a kazdy o tom svem tvrdi, ze je to nejlepsi. Vzhledem k pristupu ke zdem o podrezani neuvazuji i kdyz vim, ze by to bylo lepsi. Navic jedna zed je spolecna ze sousedy a tam bohuzel dohodu nevidim realne. Co jsem zatim tak studoval, tak bych asi rad neco geloveho s vodorovnymi vrty, protoze kdyz jsem zkousel vodni sklo, tak se ztracelo ve zdech. Sila zdi je 50cm. Dale jak vyresit navazani hydroizolace podlah na nainjektovane zdi.

Diky za nejake postrehy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.