Obehove čerpadlo wilo . Zvuky - Píská

Obehove čerpadlo wilo . Zvuky - Píská

Zdravim dokaz ed m i nekdo poradit .nahradil jsem stare cerpadlo rs25/4 novym yonos pico 25/1-8 posileni bylo vybrano z duvodu ze stare nestihalo na III stupen . Vytapim krbovkama které jsem úpravách dál do místnosti v 1. Patře čerpadlo a ostatní je v sutere nu . Čerpadlo tedy tlačí do krbovek do patra pak zpět dolů do rozvody a odsud 3 mi stoupackami do patra a podkrovi . Výška k poslednímu radiátoru je cca 7 m . Čerpadlo tedy dostatečná nyní. Ovšem problém nastává když spustí... to je fakt na zbláznění píská to já kdyby opodál někdo používal akuvrtacku. Nebo u sousedu vysavali zkusim pridat video.. puvodni cerpadlo o tom jsem vubec nevedel ze jede an ik na jednom ze 3 stupnu tady tohle piska i na 1. Stup edn a to by melo mit stejnd parametry tedy 800 otacek atd ... dle toho co jsem vycetl na wilo.cz děkuji za názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.