Obehove čerpadlo wilo . Zvuky - Píská

Obehove čerpadlo wilo . Zvuky - Píská

Zdravim dokaz ed m i nekdo poradit .nahradil jsem stare cerpadlo rs25/4 novym yonos pico 25/1-8 posileni bylo vybrano z duvodu ze stare nestihalo na III stupen . Vytapim krbovkama které jsem úpravách dál do místnosti v 1. Patře čerpadlo a ostatní je v sutere nu . Čerpadlo tedy tlačí do krbovek do patra pak zpět dolů do rozvody a odsud 3 mi stoupackami do patra a podkrovi . Výška k poslednímu radiátoru je cca 7 m . Čerpadlo tedy dostatečná nyní. Ovšem problém nastává když spustí... to je fakt na zbláznění píská to já kdyby opodál někdo používal akuvrtacku. Nebo u sousedu vysavali zkusim pridat video.. puvodni cerpadlo o tom jsem vubec nevedel ze jede an ik na jednom ze 3 stupnu tady tohle piska i na 1. Stup edn a to by melo mit stejnd parametry tedy 800 otacek atd ... dle toho co jsem vycetl na wilo.cz děkuji za názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

23 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.