Podlahová plocha

Reklama
JU Jaromír Urbanec @jaromir.urbanec646 před 5 roky02.03.2019 08:13:00
Podlahová plocha

Navrhuju si minimalistické bydlení tak, aby bylo v souladu s předpisy. Narazil jsem však na problém s výkladem zákona, na který už narazilo mnoho lidí. Ale už se mi příliš nedaří dohledat něčí zkušenost z praxe, jak byla daná nejasnost vyřešena. Tedy: dle technických požadavků na stavby je nejmenší PODLAHOVA plocha bytu 16m, pokud je tvořen jednou obytnou místností. Dále není specifikováno, že je to blíže upraveno technickou normou, není tedy závazné se danou CSN v tomto případě řídit. Dle výkladu pod pojem "podlahová plocha" spadá veškerá plocha včetně příček, nosných zdí, příslušenství, wc, socialek atd. Je tedy správný výklad, že u bytů o celkové ploše 16m je v této ploše již zahrnuta toaleta, koupelna, předsíň, kotel na přímé vytápění atd ? Moc děkuji za zkušenosti

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.