Zateplení stropů starého domu

Reklama
RH Radko Hladílek @radko.hladilek893 před 5 roky17.03.2019 07:53:00
Zateplení stropů starého domu

Dobrý den ! Kdo mě poradí - mám dům starý 100 let, který mám po rodičích. Před 14 dny jsem si nechal od kamaráda termokamerou změřit chalupu, kdy největší úniky jsou okolo překladů. Na jaře budu dávat novou střechu a potřebuji poradit s tímto. V noci když spíme tak v ložnici ve všech prostorách nad postelí je studený vzduch, který je cítit jakoby stále proudil a v této době je dost mrazivý což není dobré ke zdraví. Bylo mě porazeno, že je třeba zateplit strop. Někde jsem se dočetl že je izolace , která se stříká do otvorů v podlahách půdy, ale nikde toto nemohu najít. Může mě někdo poradit ? Omlovám se za nepříliš asi technicky výstižné formulace. Popřípadě stačilo by zateplit stropy zevniř ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.