Nova podlaha v podkrovi z OSB

Reklama
BR Bender Rodriguez @bender.rodriguez před 5 roky21.03.2019 16:56:00
Nova podlaha v podkrovi z OSB

Dobry den vsem,
Resim rekonstrukci stare pudy, z ktere by melo byt v budoucnosti obyvatelne podkrovi. Stare prkna, ktere slouzili jako podlaha jsem vytrhal (byly napadene cervotocem, ohryzane od mysi). Tramy jsou o velikosti 200x200mm s rozteci cca 950mm. Nove bych chtel dat zakladni zaklop z OSB desky tl. 25mm, mezy tramy izolaci ze skelne vaty. Tim mi ale spoj mi vychazi mezi tramy a resim co s tim. Napadlo me nasledujici reseni: Spoj podlozit prknem a sesroubovat s OSB deskou. Desky budou prosroubovane i do tramu. Po cele plose bych pak dal dalsi vrstvu OSB desek v tl. 12mm tak, aby spoj byl vzdy uprostred druhe vrstvy, aby se vse zpevnilo. Na tuto celistvou desku bych pak dal krocejovou izolaci ze skelne vatya nasledne pak dalsi vrstva OSB desek jako naslapna vrstva (bud 2 vrstvy po 15-18mm a nakonec plovoucka, nebo jedna vrtva a na to pak prkna jako final). Bylo by mozne spoj takto resit? Poku by spoj mezy tramy nesel takto pouzit, musel bych desky zkratit na 2m, aby spoj vysel na tramu a bylo by dost odpadu. Dalsi reseni by bylo vytvorit nad tramy rost, coz by bylo horsi z duvodu vysky (uz bych neprosel pod klestinami).
Predem vse dekuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.