dvě nebo tři řady ztraceného bednění

Rubriky:

Reklama
Alice Šestáková @alice.sestakova před 5 roky25.03.2019 09:49:00
dvě nebo tři řady ztraceného bednění

Dobrý den, měla jsem tady už dotaz ohledně hloubky základových pásů, které mám 80, ale cca 20 dole v tom je štěr .. https://forum.tzb-info.cz/144536-vykopat…

Teď bych se ještě chtěla zeptat, zda je velký rozdíl, když v tomto případě budou dvě nebo tři řady ztraceného bednění. Vzhledem k tomu, že i malinko chci zvednout terén okolo /5-10cm a u soklu asi tak metr kolem dalších až 10/ aby se trochu vylepšily ty základy .. a zda máte někdo zkušenosti s řezáním bednění zevnitř cca 15cm, takže by nebylo potřeba šalování pak na desku .. takže základové pásy by se tím zlepšily tak o 10cm /výška bednění je 25/.

Sokl mám v projektu 30cm nad zemí, ale tvoří ho už první řada tvárnic nad deskou /v pásech 2řady bednění v projektu, ale taky žádný štěrk, ale 50cm betonu, což nemám/ .. já bych dala tři řady bednění, ale poslední řadu nechala seříznout zevnitř a do toho by šla přímo deska ..

Díky moc předem za odpovědi!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.