Úředník jedná v rozporu se zákonem

Reklama
MK Michal Kadlec @michal.kadlec642 před 5 roky31.03.2019 21:04:00
Úředník jedná v rozporu se zákonem

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na Váš názor a případně poradit jak máme postupovat .Plánujeme výstavbu prodejny se skladem a 2 služední byty jeden pro zaměstnance skladu a druhý pro hlídače objektu.V územním plánu pro tento komerční pozemek je jasně uvedeno že služební byty je možné vybudovat.Bohužel úředník ze stavebního odboru je jiného názoru ,a tento projekt vyhodnotil jako nepřípustný s tím ,že umístění bytových jednotek je v rozporu s uzemním plánem a že charakter provozovny (prodejna) nepožaduje tento typ bytů v rámci svého provozu.Když jsem požádal o vyjádření , na základě jakého paragrafu toto stanovisko bylo vydáno a kdo určuje ,kde mohou služební byty být a kde nikoliv ,tak na to mě odmítl odpovědět ,že je to na posouzení stavebního úřadu....takto bych si ani v nejmenším nepomyslel ,že se úředníci mohou ještě dnes chovat a rozhodovat na základě toho ,jak se zrovna vyspali ...nebo snad že čekají na nějakou pozornost?Protože takového chování k tomu uplně vybízí k nějaké korupci.děkuji za radu jak dál postupovat

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.