Jak se dostat na TZ u novostavby 3,5 - 4 kW

Reklama
AD Adriana Doubková @adriana.doubkova před 5 roky02.04.2019 09:18:00
Jak se dostat na TZ u novostavby 3,5 - 4 kW

Dobrý den,
moc bych chtěla poprosit o radu a zkušenosti stavitelů, kteří mají TZ novostavby cca 3,5 - 4 kW, což jsou prý "idální" TZ pokud chceme topit elektrokotlem.

Z čeho stavět, jaká tloušťka izolace v podlaze, ve stropě....

Původní představa byla bungalov, jednoduchý obdelník, cca 11x15 m, sedlová středa, 30 cihla +20 eps, teplovodní podlahové topení, vytápění elektrokotlem.....jelikož ještě stále čekáme na pozemek projekt zatím nemáme,je tedy možné všechno pořádně promyslet a upravit.
Co tu pročítám tak si právě říkám že naše představy byly asi dost nereálné a vytápění elektrokotlem by bylo neekonomické. V okolí máme ale 3 případy, kdy známí dali do domu TČ za 200.000 a po 5 letech je čekala další investice 60.000 proto máme z TČ obavu a raději bychom topili elektrokotlem
Místo výstavby je Vysočina - Pelhřimov

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

38 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.