stere plynove potrubi v nosne a kominove zdi

Rubriky:

Reklama
TS Tomas Stary @tomas.stary před 5 roky09.04.2019 23:23:00
stere plynove potrubi v nosne a kominove zdi

Dobry den,
behem bourani nosnych zdi za ucelem spojeni mistnosti jsem narazil na sousedovo vnitrni plynove potrubi zasekle v nosne zdi v mem byte. Potrubi (v useku jeho plynomer-spotrebic) je vedeno v bytove nosne zdi hlavne horizontalne, ale pak ruzne klikati a stoupa. Neni v chranicce, drazka neni zazdena, ale zatmelena, a pak vede nejak do kominove zdi nebo kominoveho pruduchu (urcite ne v omitce, je hloub v plne cihle) na horu k sousedovi. Potrubi je asi 15 let stare. Nyni je mam castecne odhalene v obytne mistnosti.
Tusil by nekdo, zda pred 15 lety takove vedeni bylo v souladu s predpisy, a zda mam sanci se nyni toho potrubi z meho bytu zbavit - obzvlast ze je mam nyni odhalene uprostred mistnosti?
Otvory v nosne stene jsem delal v souladu se stavebnim povolenim a o potrubi se nevedelo (v proj. dokumentaci vedlo jinudy a dok. skutecneho provedeni nikde neni k dohledani).
Predem dekuji a zdravim

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.