Bublání záchodu, vytékání vody sprchovým koutem

Reklama
MK Martin Kolek @martin.kolek362 před 5 roky16.04.2019 00:52:00
Bublání záchodu, vytékání vody sprchovým koutem

Dobrý den,

už dva týdny bojujeme s vodou od souseda u nás. Jsme trochu zoufalí, proto prosíme o radu zde. Instalatér u nás byl 2x a problém se horší. Rok a půl problém žádný nebyl.

Nejprve vše začíná bubláním záchodu, toto se několikrát opakuje a pokud si soused zapne sprchu, máme vytopeno přes sprchový kout (jindy vytopení nejsme). Splachovat lze normálně, dokud soused nepustí sprchu.

Detaily:
Tato situace nastala nejprve před 2 týdny, přivolaný instalatér vyčistil pérem centrální domovní odpad. Druhý den snad byla kontrola i kamerou?! Po těchto dvou týdnech jsme při prvním zabublání nasypali Freddy 60 g do sprchového koutu. Ještě ten den vyplavená koupelna. Přivolaný instalatér čistí cca 6m pérem náš odpad a opět domovní centrální odpad. Vše vypadá krásně, ale druhý den se situace opakuje. Bublání, Freddy, sprcha soused, vyplavení.
Vyplaveni jsme pouze při sprše souseda, nehody se staly vždy na začátku víkendu.

Na náš odpad (záchod, umyvadlo, sprcha, dřez) je napojen pouze soused (sprcha, možná dřez). Soused je na stejném patře. Poté bychom měli být napojení přímo na centrální domovní odpad. Kanalizace je stará, měděná, stovka (podle slov instalatéra).

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.