Kde je pravda?

Reklama
LV Lubomír Vydra @lubomir.vydra před 5 roky10.06.2019 15:59:00
Kde je pravda?

V našem domě na Křižíkově ulici máme přes deset let na střeše 3 mobilní antény. Pod nimi bydlím v 5. poschodí. Vedle bydlí starší manželé. A za nimi bydleli starší manželé Mychajlyshinovi. Ti už tu tři roky nebydlí, oba měli Alzheimera. Mně diagnostikovala neuroložka MUDr Hořejší před dva a půl rokem Parkinsonovu chorobu. Nevěřil jsem jí a přes rok jsem nebral léky. Začal jsem je brát teprve loni v březnu. Asi měsíc se mi rychlost pohybu zlepšovala. Pak mi paní doktorka zvyšovala dávku Isikomu. Letos od ledna mne zachvátila nechuť k životu a depresivní apatie. Jenom jsem většinou bezvládně ležel. 15. března jsem v kuchyni upadl a zlomil si stehenní kost v krčku. Prodělal jsem transplantaci a učil se znova chodit. 30. května, jsem se vyhýbal před stanicí metra Křižíkova couvající dodávce a tu přijížděla další dodávka, přes kterou mne couvající řidič nemohl vidět. Začal jsem běžet, aby mne řidič prvé dodávky nesrazil.
Protože jsem po úraze dosud neběžel, ztrácel jsem stabilitu. Abych jí získal,opřel jsem se na okamžik o předek zaparkovaného auta. Jeho řidič, když to zjistil prudce zacouval dozadu. Strhl mne na zem a rozbil jsem si obličej. Na Bulovce pak zjistili, že mám krvácení do mozku. Když jsem se pokoušel z vstát, přitlačili mne opět na dlažbu. Hlavní jejich zájem byl kolik jsem toho vypil. Řekl jsem:"Dva roky abstinuji. Mám parkinson!"
Teď příjde to další: Ve čtvrtém patře chodí paní Hausmanová několik let o berlích.Následek nemocné štítné žlázy? Virózy? Její soused pan ing. Kopecký vloni zemřel v 76. letech. Neustále se zpomaloval a nakonec špatně mluvil. Letos to postihlo i mne v 73 letech.
Neznám příčinu své nemoci. Neznají ji ani lékaři.Celý život jsem byl přece v pohybu. Hodně jsem cvičil.
Nejsem nakloněný věřit na elektrosmog. Miluji počítače a všechny ty úžasné přístroje. Nejde mi na rozum, proč by z mobilního zařízení mělo vznikat jiné než měkké záření, které na tělo nepůsobí. Oba protichůdné názory ale vyvářejí technicky vzdělaní lidé. Kde je pravda?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.