betonová podlaha / strop

Reklama
MP michal pinc @michal.pinc před 5 roky16.06.2019 12:49:00
betonová podlaha / strop

Zdravím, rád bych se zeptal (nechal poradit), jak co nejlépe vyřešit podlahu vstupní podesty. V současném stavu jsou do výšky cca 50 cm vyzděny základy ze ZB 20 cm a celé zakončeno betonovým věncem, na kterém jsou položeny trámy a prkenná podlaha na níž bylo před cca 10 lety položeno i PVC s OSB deskou. Samozřejmě je celá konstrukce za uplynulých 50 let v zuboženém stavu a zvažuji rekonstrukci. Základy a věnec zůstanou. Ale jak vyřešit povrch a případnou skladbu celé podlahy? Celá podesta je ze 3 stran zakrytá a její rozměry jsou 1x2 m. Zvažoval jsem i konstrukci z I a trapézového plechu + beton a zakončit to celé nějakou dlažbou. Případně trámy s překližkou, cetris a dlažbu. Dřevěnému povrchu bych se rád vyhnul (vzhledem k mezerám mezi jednotlivými prkny, kde by do spodního prostoru padal nepořádek). Neřešil někdo něco podobného?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.