Izolace sokliku

Rubriky:

Reklama
MM Miroslav Marosz @miroslav.marosz před 5 roky01.07.2019 12:48:00
Izolace sokliku

Ahoj
chcu se zeptat zda je blby napad udelat sendvicově izolaci a to 5cm fasadni polystyren a na to 2 cm extrudak. Kolem cele chalupy mam obkopane zaklady, zasypane sutrem, takze by se voda nemela drzet. Urcite me to vyjde levneji, nez po cele delce extrudak. Prave navic, chalupa je ve svahu, tak mam na jedne strane sokl velky i metr dvacet. Ja se nekde docet, ze extrudak se dava do 30cm, kde muze okapavat voda. Jak tedy nejlepe. Extrudak jen 1/2m do vysky terenu a normalni 5+2cm vyse?
Jo a jeste jak hluboko byste davali polystyren pod uroven terenu? Clanky jak hluboko se davaji, jem precet,ale spise me zajima nazor zda staci 30cm ci pulmetra, nebo opravdu tech 80 cisel to musi byt. V cele chalupe je podlaha prizemi nad uroven terenu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.